VaderklapComment

Vaderklap x De Warmste Week

VaderklapComment
Vaderklap x De Warmste Week

De Warmste week komt steeds dichterbij. Je ziet het op tv, je hoort het op de radio. Zelfs Siska Schoeters mocht nog eens terug naar StuBru om de presentatoren van DWW 2023 bekend te maken.

Hoog tijd dus voor Vaderklap om er ook iets over te schrijven. Want, ook een project van Vaderklap is geselecteerd en ook Vaderklap doet iets voor DWW

We dienden een project in om tijdens het Vaderklapweekend in juni 2023 vaders en kinderen in kansarmoede uit te nodigen om mee te komen genieten van dat heerlijke gevoel op de evenementenweide in De Halve Maan in Diest. Niet alleen uitnodigen, maar we willen hen graag voorzien van alle materiaal: tent, slaapzak, matje, … Ook tegemoetkoming voor het vervoer, wat zakgeld voor het weekend, … Alles om zorgeloos te kunnen komen genieten van tijd met elkaar en met de andere vaders en kinderen.

Onze actie vind je hieronder:

Extra reden dus om zelf een actie op poten te zetten. En wel deze: voor alle magazines, boeken en Vaderpakketten Deluxe die tussen nu en 23 dec, 23u59, verkocht worden, storten wij 30% door aan De Warmste Week. Je vindt alles in onze shop. Jij bestelt het ideale kerstgeschenk voor de vaders in je leven, wij zorgen voor een vlotte verzending en zo helpen we samen alle goede doelen van De Warmste Week.