VaderklapComment

Brusetta

VaderklapComment
Brusetta

Brusetta zegt u? En kan u dat dan ook iets meer verklaren?

Dat kunnen we, geen zorgen.

We organiseren op 16 oktober een dag voor vaders, broers en zussen van kinderen met een handicap De Koning Boudewijnstichting schreef een subsidie uit voor organisaties die hierrond iets wilden organiseren. Wij werden hiervoor gecontacteerd door een Vaderklapper met een zoon met een visuele beperking. En omdat we dat een leuk idee vonden, en vinden, besloten we een dossier te schrijven. En kijk… 16 oktober komt onze dag eraan.

We gaan die dag samen eten, praten, spelen, koken, wandelen (de vaders dan…) en vooral, verhalen uitwisselen. Elkaar steunen, inspireren, het hart luchten en samen lachen… Dat is het plan. We starten tegen 12.30 en ronden af tegen 21u. En als spreekwoordelijk klap op de vuurpijl, hebben we Rob Van Oudenhoven gevraagd om die dag mee te modereren. Rob is namelijk ook zelf vader van en brengt zijn zoon mee, ook een broer van.

Zin om ook mee te komen? Dat kan bijna niet anders…

Je kan hier je ticket bestellen (nu ja, aanvragen want het is gratis…) Waar we u dan verwachten? Bij Angaar in Beveren. Een mooie plek, makkelijk bereikbaar en met fantastisch leuke mensen.