Hoor wie belt (en kijkt) daar kinderen.

Hoor wie belt (en kijkt) daar kinderen.

Als vader ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn gezin te beschermen en te beveiligen. Daarom heb ik besloten om de Netatmo deurbel en de Netatmo slimme indoor camera te installeren om onze voordeur en binnenshuis te bewaken.

Unpacking & Gevoel

De Netatmo producten worden geleverd in een compacte en stevige verpakking die het product goed beschermt tijdens het transport. De verpakking bevat het product zelf, de bevestigingsplaat, schroeven en pluggen voor de installatie, evenals een handleiding en andere noodzakelijke accessoires. Alles netjes geordend zodat het gemakkelijk is om de benodigde onderdelen te vinden en te gebruiken tijdens de installatie.

Opnemen via je telefoon

De Netatmo deurbel heeft een aantal handige functies die hem onderscheiden van andere deurbellen. Ten eerste geeft hij een melding op mijn telefoon als er iemand bij de deur staat, en kan ik direct zien wie het is via de live videostream. Dit is vooral handig als ik niet thuis ben of als ik niet in de buurt van de voordeur ben.

Gezichtsherkenning

De deurbel heeft ook een gezichtsherkenningstechnologie, waarmee hij bekende gezichten kan herkennen en mij een melding kan sturen wanneer een bekend persoon bij de deur staat. Dit geeft mij extra gemoedsrust en zorgt ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van wie er bij ons thuis komt.

Indoor Camera

Wat betreft de Netatmo slimme indoor camera, deze biedt mij een breed gezichtsveld en HD-beeldkwaliteit, zodat ik altijd kan zien wat er thuis gebeurt, waar ik ook ben. Het heeft ook een bewegingsdetectietechnologie die mij waarschuwt wanneer er beweging wordt gedetecteerd, zodat ik snel kan reageren als er iets gebeurt.

Dag en Nachtzicht

Een ander groot voordeel van de Netatmo slimme indoor camera is dat hij zowel overdag als 's nachts werkt, dankzij de infraroodtechnologie die helder nachtzicht biedt. Dit betekent dat ik mijn huis kan blijven bewaken, zelfs als het donker is.

Installatie

Het instellen van zowel de Netatmo deurbel als de slimme indoor camera was eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Ik heb ze allebei binnen een paar minuten kunnen installeren en kon snel aan de slag met het monitoren van mijn huis.


Conclusie

Kortom, de combinatie van de Netatmo deurbel en de Netatmo slimme indoor camera heeft mij extra gemoedsrust gegeven en mij geholpen mijn gezin en thuis te beschermen. Ik zou ze sterk aanbevelen aan elke vader die op zoek is naar beveiligingsoplossingen voor zijn huis.

Vaderklap founding vader Dimi is de trotse vader van A en R, is zaakvoerder van branding agency maneuver.be en z'n passie voor fietsen uit zich in z'n blog pedalar.cc