Lancering Vaderklap magazine 2

Zaterdag 19 november is het zo ver. Dan lanceren we een tweede versie van ons magazine voor en door vaders. Ook deze editie bevat weer boeiende verhalen, portretten, tips en ervaringen van verschillende vaders. De lancering wordt gekoppeld aan Internationale Mannendag en feestelijk voorgesteld in aanwezigheid van enkele boeiende sprekers.

Vaderklap vzw begon als een blog van twee vaders. Zes jaar later zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in het “landschap der ouders”. Met een boek, een podcast, verschillende activiteiten en nu ook een nieuw magazine, kunnen we terugvallen op diverse aspecten.

Het magazine bevat luchtige onderwerpen zoals een picon voor vaders en meal prep tips voor single dads, maar eveneens serieuze onderwerpen zoals vragen aan stiefvaders, een interview met Bart Somers, seksuele intimidatie, etc. Het team van Maneuver zorgde voor een prachtige lay-out. Een 10-tal vaders leverde de teksten aan. Het geheel is een sterk staaltje print dat past in elke living, wachtzaal of op uw nachtkastje. Het magazine kwam tot stand ism Departement voor Gelijke kansen en is beschikbaar via onze website.

Om de geboorte van deze nieuwe telg te vieren nodigen we u uit op 19 november in hun uitvalsbasis in Angaar in Beveren op Internationale Mannendag. Op het programma staan enkele sprekers, de aankondiging van de nieuwe Vaderklapplannen en uiteraard het vastnemen van het eerste exemplaar.

Het event is gratis, maar we vragen om te reserveren via het ticketsysteem



Planning 19 november

15u aankomst

15u30: “Mannen en Vaderschap”, Alexander Witpas seksuoloog

16u00: voorstelling Vaderklap magazine en plannen 2022-2023

16u20: receptie en netwerk

18u: voorziene einde